Home Noutati Targuri noi de antichitati la Iulius Mall

Targuri noi de antichitati la Iulius Mall

Galeria Ernest Antichitati va multumeste ca ne-ati fost alaturi editie dupa editie a TARGULUI DE ANTICHITATI si va promite ca si in 2021 va veni aproape de dumneavoastra cu obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati.

Cu respect firma noastra va anunta ca urmatoarele editii ale TARGULUI DE ANTICHITATI si obiecte decorative vor avea loc pastrand masurile de siguranta, in zilele de: ianuarie 23-24 / februarie 20-21 / martie 13-14 / (de la 10.00 la 21.00)La parter, in zona de langa Wasabi Running Sushi, magazinul Bershka.

Din luna iunie 2009, Targul de Antichitati organizat de Galeria Ernest a dezvoltat o adevarata traditie in randul colectionarilor si al amatorilor de arta si frumos. Editie dupa editie, din ce in ce mai multi vizitatori au devenit fideli acestui tip de manifestare.


Si in 2020, Galeriile Ernest va invita la alte editii ale Targului de Antichitati, care se vor desfasura in incinta Iulius Mall Cluj-Napoca, la parter. O data pe luna, de obicei sambata si duminica sunteti asteptati cu totii pentru a descoperi obiecte vechi de arta, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati - si de ce nu, un cadou cu totul special!


Vor participa, ca de obicei, colectionari din tara si strainatate.


Va asteptam o data pe luna, intre orele 10.00-21.00 in Iulius Mall Cluj-Napoca sa vizitati Targul de Antichitati organizat de Galeria Ernest!

Căutare
Submit button
Inchideti Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare.Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Afla mai mult.
x