Home Noutati Targuri noi de antichitati la Iulius Mall

Targuri noi de antichitati la Iulius Mall

Galeria Ernest Antichitati va multumeste ca ne-ati fost alaturi editie dupa editie a intalnirilor pasionatilor de ANTICHITATI si va promite ca si in 2023 va veni aproape de dumneavoastra cu obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati.

Cu respect firma noastra va anunta ca urmatoarele ocazii de a va intalni cu alti pasionati de ANTICHITATI si obiecte decorative vor avea loc in zilele de: Februarie 17 - 19 / Martie 17 - 19 / Aprilie 21 - 23 / Mai 19 - 21 / Iunie 16 - 18 / (de la 10.00 la 22.00)La parter, in zona de langa Wasabi Running Sushi, magazinul Bershka.

Din luna iunie 2009, Targul de Antichitati organizat de Galeria Ernest a dezvoltat o adevarata traditie in randul colectionarilor si al amatorilor de arta si frumos. Editie dupa editie, din ce in ce mai multi vizitatori au devenit fideli acestui tip de manifestare.


Si in 2022, Galeriile Ernest va invita la alte editii ale intalnirilor pasionatilor de Antichitati, care se vor desfasura in incinta Iulius Mall Cluj-Napoca, la parter. O data pe luna, vineri, sambata si duminica sunteti asteptati cu totii pentru a descoperi obiecte vechi de arta, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati - si de ce nu, un cadou cu totul special!


Vor participa, ca de obicei, colectionari din tara si strainatate.


Va asteptam o data pe luna, intre orele 10.00-22.00 in Iulius Mall Cluj-Napoca sa vizitati alti pasionati de Antichitati impreuna cu Galeria Ernest!

Căutare
Submit button
Inchideti Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare.Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Afla mai mult.
x