Home Noutati

Noutati

Targuri noi de antichitati la Iulius Mall

Galeria Ernest Antichitati va multumeste ca ne-ati fost alaturi editie dupa editie a TARGULUI DE ANTICHITATI si va promite ca si in 2020 va veni aproape de dumneavoastra cu obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati.

Cu respect firma noastra va anunta ca urmatorul TARG DE ANTICHITATI si obiecte decorative va avea loc pastrand masurile de siguranta, in zilele de 18 - 19 iulie (de la 10.00 la 22.00)La parter, in zona de langa Wasabi Running Sushi, magazinul Bershka.

Citeşte mai mult...

Targul de Antichitati si-a schimbat locatia

Ernest Antichitati va anunta ca locatia targului de antichitati care se intampla lunar in Iulius Mall s-a schimbat Va asteptam tot la parter, dar in zona dintre magazinele Bershka, Stradivarius si Orsay, in spatele Wasabi Running Sushi Ultimul targ de antichitati din acest an va avea loc in: 7-8 decembrie Galeria Ernest Antichitati va multumeste ca ne-ati fost alaturi editie dupa editie a TARGULUI DE ANTICHITATI si va promite ca si de acum inainte va veni aproape de dumneavoastra cu obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica si alte curiozitati. Va asteptam!

Expozitie de sticlarie

In aceasta perioada va prezentam o parte din colectia de sticlarie a Galeriei Ernest.
Colectia contine aproximativ 1500 de obiecte din sticla de la producatori cunoscuti ( Murano, Moser, Galle, Kralik, Pallme-Konig, Loetz, Daum-Nancy, Baccarat, Bohemia).
Va invitam sa vizionati expozitia deschisa la sediul firmei - str. Horea nr.22 , Cluj-Napoca.

vaza1 vaza2vaza3 vaza4

Citeşte mai mult...
Căutare
Submit button
Inchideti Acest site foloseste cookie care ne ajuta sa furnizam o experienta mult mai buna de navigare.Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea acestora. Afla mai mult.
x